Evenementen

De organisatie van een evenement is onwijs leuk, vaak kun je tijdens de voorbereidingen en op de dag zelf wel wat extra mankracht gebruiken. Hier kan ik op freelance basis jou als particulier of bedrijf bij ondersteunen.  
Door mijn jarenlange ervaring ben ik breed inzetbaar. Ik kan het aanspreekpunt zijn voor de betrokken partijen en het overzicht behouden. Jullie bruiloft, bedrijfsopening, open dag, verjaardag of ander evenement zal zeker een succes worden! 
%C2%A9pimvandermaden%20201007085_edited.

Say yes to the master of ceremonies

Laat je vrienden en/of familie ook maximaal genieten want ik zal alles in goede banen leiden.
Er zijn verschillende mogelijkheden in diverse prijscategorieën. Zo kan ik jullie ceremoniemeester onder andere ondersteunen door het draaiboek te maken, de leveranciers te ontvangen en de tijdsplanning te bewaken. Echter kan ik ook de ceremoniemeester zijn en daarmee ook de contactpersoon voor de gasten, het bijhouden van de gastenlijst en zo jullie huwelijk top laten verlopen van begin tot eind. 

vanaf € 210,- 

Ontspannen feest op jouw locatie

Een feestje thuis maar geen zin om zelf de hele avond met de hapjes en drankjes druk te zijn? Laat mij je helpen! Ik zal de gasten verwelkomen en van koffie of een drankje voorzien, terwijl jij de felicitaties en cadeaus in ontvangst neemt.

 

Klinkt goed toch? 

vanaf € 65,- 

Rode loper ontvangst

Het wijnhuis Van Loveren heeft een heerlijke

“vonkelwijn” welke gegarandeerd zal zorgen voor een feestelijk ontvangst. 
Met een glas bubbels zal ik de gasten verwelkomen, zodat ze zich direct op hun gemak voelen. 

Een mooie aanvulling voor bijna elk type evenement! 

vanaf € 85,-